очень - Репутация: 234
- Webmoney BL: ?
| Напевно, всі в дитинстві, хоч раз, бували в ляльковому театрі. Мені в цьому плані особливо пощастило - мій дід був столяром-лялькарем в театрі, так що вистав я бачив масу. Puppeteer, або ж у нашій локалізації Ляльковод - це не просто гра в жанрі платформер, це справжній інтерактивний спектакль, що розповідає нам про героїчні вчинки дерев'яного хлопчика на ім'я Кутаров. Сюжет вистави розповідає нам про казкове королівство і злісного плюшевого ведмедя - тирани захопили це королівство, яке, між іншим, знаходиться не де-небудь, а на Місяці! Як заведено, негідник не міг так просто зупиниться на досягнутому і після ув'язнення «Місячної королеви» в темницю наш Король-ведмідь вирішив викрадати душі сплячих дітей і перетворювати їх на дерев'яних болванчиків. Ніби ідейний спадкоємець Карабаса-Барабаса, не інакше. Як не важко здогадатися, саме так наш головний герой потрапляє в «місячне царство». Власне , він не горить бажанням тут залишатися, тому і вирішує втекти, а допомогти в цьому йому повинні літаючий балакучий кіт і місячна відьма! Звичайно ж, однією втечею справа не обмежується, проте, сюжет в чистому вигляді не несе в собі нічого нового і особливо загострювати увагу на ньому не має сенсу. Куди важливіше те, як він подається авторами гри. Адже завдяки антуражу вистави, чудовим звуковим супроводом і постійним рухом декорацій і хочеться дивитися її, навіть якщо нам більше шести років. ROMASA464, так будет получше. Последний раз редактировалось bljaher; 29.09.2013 в 15:45. |
|